Jegyvásárlás

Program


HAL NÉGYESBEN

HAL NÉGYESBEN

"A Hal négyesben hozzávalói: három milliomos Heckendorf-lány, egy inas, kettő hal, babérlevél, pikáns fűszerek, likőr. Elkészítés: keverd össze az alapanyagokat, fűszerezd jó erősen – ez a recept titka –, és várd meg, mi sül ki belőle!” – fogalmaz a Saroltát alakító Závodszky Noémi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 27. szerda, 19:00

Hal négyesben
Szerző: Wolfgang Kohlhaase és Rita Zimmer

Az eredetileg tévéjátéknak íródott kortárs német darabot Kozáry Ferenc színművész viszi színre, amelyet annak idején a Madách Színházban játszottak több éven keresztül: „A dalokat Wolf Péter és Szenes Iván jegyzik, és ugyan az eredeti darab az 1870-es években játszódik, mi ugrunk egyet a ’70-es évekbe.”

Az apjuk sörgyárát igazgató Heckendorf lányok szépségénél talán csak mesés vagyonuk vonzóbb – legalábbis az inasuk, Rudolf számára, aki évtizedek óta szolgálja őket, nappal a szalonban, éjjel a hálószobában. Úgy véli, mindezért tetemes rész illeti meg őt a nővérek örökségéből, amit most követelni kezd, mert világ körüli útra szeretne menni. A fanyar humorú, zenés történet itt krimibe illő fordulatot vesz...

„A Hal négyesben hozzávalói: három milliomos Heckendorf-lány, egy inas, kettő hal, babérlevél, pikáns fűszerek, likőr. Elkészítés: keverd össze az alapanyagokat, fűszerezd jó erősen – ez a recept titka –, és várd meg, mi sül ki belőle!” – fogalmaz a Saroltát alakító Závodszky Noémi.

A darab premierje 2019 nyarán, a Feketehegy-Szárazréten rendezett nyári színház keretein belül volt.

Forrás: szekesfehervar.hu, fehervar.net // Fotók: Lőrincz Miklós

Szereplők, közreműködők
Závodszky Noémi..........Sarolta
Varga Lili.......................Cecília
Ballér Bianka.................Klementina
Tűzkő Sándor................Rudolf

Dalok: Wolf Péter, Szenes Iván    
Zene: Kéménczy Antal    
Koreográfia: Tombor Tímea    
Rendező munkatársa: Vida Emőke    
Rendező: Kozáry Ferenc    

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!