Jegyvásárlás

Program


Hallgatag túra

Hallgatag túra

Játékos kaland és belső zarándoklat az élő természetben a szavakon és a komfortzónán túl...

Barangolás járatlan utakon, együtt-lét, elmélyülés, játékos gyakorlatok, kihívások, egy különös közösségi élmény, szavak nélkül!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 3. szombat, 10:30

Figyelem, ez nem egy szokványos kirándulás!

Elindulunk egy járatlan úton, ami a legbelső valódi természetünkhöz vezet. Letérünk a kitaposott ösvényről, hogy mindent megtapasztalhassunk, és megtaláljuk a saját utunkat, mely egyedi és megismételhetetlen, melyet csak mi tudunk végigjárni.

Fontos a hallgatás, hogy ne beszéljünk az egész úton, hanem nyíljunk meg mindenre, és használjuk minden érzékünket, mert itt a legapróbb részletnek is jelentősége lehet.

"Hallgass, láss, tapints, szagolj, figyelj, érezz!"

Az út során különböző gyakorlatokat is végzünk, így tartogat feladatokat, kihívásokat és üzeneteket számunkra ez a kaland. Ettől válik ez az út különleges tapasztalattá.

"Most hunyd be a szemed és lassan menj tovább!"

Ezen a külső-belső utazáson nem a megtett kilométer, a szintkülönbség, vagy a cél elérése számít, hanem a tapasztalás, az ellazulás, a bátorság, a szabadság, a figyelem és a jelenlét.

"Itt minden csak rajtad múlik!"

Találkozó: Nagykovácsiban a Tisza István téren a 63-as busz végállomásánál lesz. A 63-as busz Budapesten Hűvösvölgyből indul.
A résztvevők száma korlátozott.
A túra a Hovatovább Kikötő szervezésében valósul meg.

Hallgatag túra egy elmondhatatlan tapasztalás!

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!