Jegyvásárlás

Program


Hamupipőke
7

Hamupipőke

Hamupipőke
interaktív mesejáték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 15. szombat, 11:00

Messze-messze egy apró, távoli országban élt egy kisleány. Árva gyermek volt, nehéz sorsú árva gyermek. Ahogy egyre nőtt és egyre csak cseperedett, mind szebbnél is szebb kisasszonnyá serdült. Mostohája rettentően irigyelte a kisasszony szépségét, annál jobban már csak őszinte szívét és lelke jóságát irigyelte. Bosszúból az összes mocskos munkát vele végeztette, egész álló nap dolgoztatta. Szegény leány csak késő éjjel hajthatta álomra a fejét egy sötét, dohos padlásszobában. Magányában a galambokkal és az egerekkel beszélgetett, bánatában egyre csak álmodozott és álmodozott. De álmait rendre megtörte a mostoha fülsüketítő hangja....

A KoMod Színház előadása.

 

 

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!