Jegyvásárlás

Program


Hang-Fonó Népdalműhely

Hang-Fonó Népdalműhely

Ahol énekelnek, ott béke van. Rég tudjuk, hogy a közösségi éneklésnek megtartó ereje van és a saját hang használata gyógyító rezgéseket, építő folyamatokat képes elindítani testben és lélekben egyaránt. 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 10. hétfő, 18:30

Újabb felfedezés, hogy az aktív zenei tevékenység képes a két agyfélteke közötti kapcsolat összehangolására. A régi és új tudást ötvözve hívjuk életre a Hang-fonó népdalműhelyt, ahol a Kárpát-medence magyar énekes hagyományai és ritmus alapú hangjátékok által éljük át a közös éneklés és zenélés örömét. A rendszeres éneklés lehetséges mellékhatásai: tartós jó hangulat, erősebb immunrendszer, növekvő kreativitás, fokozott önbecsülés, jobb társas kapcsolatok és összpontosító képesség, hogy csak néhányat említsünk.
Ezek ismeretében a foglalkozáson mindenki a „saját felelősségére” vehet részt!

Műhelyvezető: Márczi Anna zenész, énekes

A kis házban kerül megrendezésre.

A program a Csoóri Sándor Alap támogatásával jött létre.

Ajánlatunk


A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak te rólad álmodom; Nagy árat kért a sors a boldogságért... – ugye mindenkinek ismerősen csengenek az előbbi dallamok?

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.

Ajánló


2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky”…

Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!