Jegyvásárlás

Program


Hanglégkör/Zenezivatar

Hanglégkör/Zenezivatar

HANGLÉGKÖR / ZENEZIVATAR
Játékos hangszerbemutató gyerekeknek
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 11. szombat, 11:00

A zene a létezéssel együtt született csodálatos ajándéka az univerzumnak. Mindennek hangja van, egyesek szerint még a csendnek is, hát még az érdekesebbnél érdekesebb hangszereknek!
Zenei utazásra hívunk minden 5 év feletti kalandvágyót, aki kíváncsi arra, hogy mit mesél egy széllel bélelt bőrtömlő, hogyan szólal meg az olajos hordó, vagy egy többméteres facső. Játékos hangszerbemutatónkon mindezt ki is próbálhatod Ágoston Béla szakavatott vezetésével.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!