Jegyvásárlás

Program


HARLEM GLOBETROTTERS - 2022

HARLEM GLOBETROTTERS - 2022

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a „Spread Game” elnevezésű világkörüli turnéjuk keretében, 2022. szeptember 27-én érkezik Budapestre, a Papp László Budapest Sportarénába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 27. kedd, 19:00

Kedves Jegyvásárló!

Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy sajnálatos módon a Harlem Globetrotters a „Spread Game” elnevezésű világkörüli turnéját szeptember végén nem tudta Európában megkezdeni.

Az európai turnéjuk az Egyesült Királyságban indult volna, ahol az amerikai állampolgárok beutazási korlátozásai akadályozzák a turné indulását. Franciaországban továbbra is hatályban maradt a beutazás utáni karantén kötelezettség, valamint fennmaradt az olaszországi rendezvényekre bevezetett létszámkorlátozás. Így sajnos a turné állomásainak többségét nem lehet megtartani, ezért az egész európai turnét el kellett halasztaniuk, amely 2021. október 17-én érintette volna Budapestet is.

A turné összes állomását újra tervezték, így a budapesti előadásukat új időpontban, 2022. szeptember 27-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatják.

A megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra, de az új időpont miatt a jegyeket a későbbiekben mindenkinek újra fogjuk küldeni. (Amennyiben a rendezvényre vásárolt parkolójegyet is, úgy természetesen az is érvényes az új dátumra.)

Köszönjük türelmét és megértését!

Üdvözlettel:
Broadway Event Kft.

HARLEM GLOBETROTTERS
“SPREAD GAME” VILÁGKÖRÜLI TURNÉ

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a „Spread Game” elnevezésű világkörüli turnéjuk keretében, 2022. szeptember 27-én érkezik Budapestre, a Papp László Budapest Sportarénába. A Spread Game a Globetrotters kiválóságait fogja össze, akik évek óta estéről estére mutatják be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba.

A Harlem Globetrotters több mint 95 éve kötelezte el magát amellett, hogy a sport és a kosárlabdázás eszközeivel szórakoztassa a közönséget. Az új Spread Game turnéjuk minden eddigit felül: hihetetlen akciók, technikai bravúrok, elképesztő zsákolások és káprázatos trükkök, csak néhány példa, amikre biztos, hogy számíthatunk. Egy részt megmutatják, hogy milyen az igazi kosárlabdázás, más részt pedig a látványos mozdulatokkal, elképesztő játékukkal nyűgözik le a nézőket. A show egyben egy igazán izgalmas és szórakoztató családi esemény is.

“Készen állunk arra, hogy újra népszerűsítsük a játékot, mind a rajongóinknak, mind pedig a most felnövekvő generációnak” - mondta Barry Hardy edző. “A játékosok úgy mutatják be labdatudásukat, mint ahogy még eddig soha nem láttuk.”

Új műsoruk izgalmas, új karaktereket is bemutat, az új akciók garantálják a szórakozást. Megjelenésük is megújult, újratervezett, teljesen fekete mezük egyszerre modern és egyszerre múltidéző, a klasszikus csillagok és a csíkok az elmúlt évtizedek legendáira emlékeztetnek.

A Spread Game Tour sorozatban is lehetőség van plusz interaktív élmények szerzésére is. A Magic Pass előesemény alkalmával a meccs előtt személyesen lehet találkozni a Harlem Globetrotters játékosaival, akik megmutatnak néhány trükköt, együtt lehet velük kosárra dobálni, de adnak autogramot és fényképeket is lehet velük készíteni. (Ez az esemény kiegészítő jeggyel látogatható.)

A Harlem Globetrotters:
A világhírű Harlem Globetrotters 1926-os alapításuk óta hat kontinensen, 124 országában mutatták be ikonikus tehetségüket. Büszkén vonultak be a Naismith Memorial Kosárlabda Hírességek Csarnokába, még ma is hajtja őket küldetésük, a kosárlabdázást és a szórakoztatást tartják szem előtt. Ők a játék megújítói, akik így népszerűsítették a ziccert, a zsákolást és a félpályás horogdobást. Közel egy évszázadon keresztül a Globetrotters a fekete játékosok kiválóságait mutatja be a pályán és a pályán kívül, szórakoztatva, inspirálva és elősegítve a faji egyenlőséget.

A megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra.
Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz. Ennek fontos szerepe van a történetben. A humorral és iróniával átszőtt musical szereplői fiatalok, akik „önként” vállalták a nyári melót.

Ajánló


Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!