Jegyvásárlás

Program


Hármasok

Hármasok

A bécsi klasszikus zene két remekbe szabott kamaraműve, két trió csendül fel a Flesch Károly Hangversenybérlet következő estjén: elsőként Mozart hegedűre, brácsára és csellóra komponált terjedelmes Esz-dúr divertimentója, a vonós kamarazene irodalmának egyik csúcsdarabja, amely 1788-ban, a három utolsó nagy szimfónia szomszédságában, azok méltó társaként keletkezett.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 20. vasárnap, 16:00

Közreműködnek: a Győri Filharmonikus Zenekar művészei

Műsor:

W. A. Mozart: Esz-dúr divertimento, KV 563         

L. van Beethoven: B-dúr trió, op. 11        

A bécsi klasszikus zene két remekbe szabott kamaraműve, két trió csendül fel a Flesch Károly Hangversenybérlet következő estjén: elsőként Mozart hegedűre, brácsára és csellóra komponált terjedelmes Esz-dúr divertimentója, a vonós kamarazene irodalmának egyik csúcsdarabja, amely 1788-ban, a három utolsó nagy szimfónia szomszédságában, azok méltó társaként keletkezett. Az 1797-ből való Beethoven-trió vele szemben korai mű: „Gassenhauer” melléknevét egy Bécsben akkoriban széltében-hosszában ismert sláger (Joseph Weigl egyik operájának sikeres áriája) nyomán készült variációs tételéről kapta. Az Egyetemi Hangversenyteremben rendezett koncert közreműködői a Győri Filharmonikus Zenekar művészei, a sorozat művészeti vezetője Berkes Kálmán.  

Ajánlatunk


Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Több mint egy szerző, több mint egy előadó, több mint 500 dal: ő FENYŐ MIKLÓS. 2022-ben is lesznek meglepetés vendégek a koncerten, és az ismert slágerek mellett meglepetés dalokkal is kedveskedik majd rajongóinak.

SZENTIVÁNÉJI ÁLOM A SZINDRA TÁRSULAT ELŐADÁSA Rendező : FÖLDESSY MARGIT

Ajánló


Május 27-29-én a gyereknapi hétvégén második alkalommal ismét jön az ország legnagyobb és legmozgalmasabb autó- és járműipari seregszemléje.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!