Jegyvásárlás

Program


'Három esős nap
6

'Három esős nap

3 fiatal színész a jelen és a múlt, saját maguk és a szüleik egyszemélyben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 8. szerda, 20:00

Egy lakás, amelyről a bérlőjén kívül senki nem tudott, nagy titkokat rejt. Itt alkotta első terveit két ifjú építész - az egyikük zseni volt. De valóban az kapta a világhírt, az elismeréseket, akit illetett? A következő generáció, évtizedekkel később, csak találgathat. De milyen hatással van az ő életükre három egykori fiatal, illetve három esős nap?

Egy helyszín, két időben: ugyanaz a három színész játssza a szülőket és később, felnőtt gyerekeiket. 

Amerikában Julia Roberts színpadi bemutatkozása volt a darab, Paul Rudd és Bradley Cooper oldalán. Angliában az egyik főszerepet Colin Firth alakította.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!