Jegyvásárlás

Program


Határidős esküvő - Csányi5, a MAZSIKE es a ZSER-klub közös filmklubja

Határidős esküvő - Csányi5, a MAZSIKE es a ZSER-klub közös filmklubja

A helyszín Izrael, ahol a vallás, a társadalmi elvárások, a szokások és úgy általában az élet egy kicsit máshogy zajlik, bár boldogtalan feleségnek lenni vitán felül sehol sem jó.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 25. csütörtök, 18:00

Beszéljünk a férjhezmenési kényszerről
Izraeli vígjáték, 110 perc, 2016

Michal 32 éves. Egy évvel ezelőtt lett vallásos, és most készül az esküvőjére. A vőlegény azonban egy hónappal az esküvő előtt, az esküvői menü kóstolása közben közli vele, hogy már nem szereti. A vallását nem olyan régóta gyakorló Michal nem adja fel, az esküvőhöz a vőlegényen kívül minden megvan, így a dolognak ezt a részét Istenre bízza, úgy érzi, képtelen visszatérni korábbi életéhez és újra a szabályok szerint elkezdeni a társkeresést. Hirtelen változást akar, és mélyen hiszi, hogy ha eléggé kér valamit, Isten meg fogja adni. Megvan a helyszín, a ruha, a lakás: Isten bizonyára küld majd mindehhez egy vőlegényt is. Az esküvő napja azonban egyre közeleg. A helyszín Izrael, ahol a vallás, a társadalmi elvárások, a szokások és úgy általában az élet egy kicsit máshogy zajlik, bár boldogtalan feleségnek lenni vitán felül sehol sem jó.

Rendező: Rama Burshtein

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!