Jegyvásárlás

Program


Hayato Sumino (zongora)

Hayato Sumino (zongora)

Hayato Sumino igazi világsztár a zongoraművészek világában. A 2021-es Varsói Nemzetközi Chopin verseny elődöntőse.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 25. szombat, 19:30

Műsor:

W. A. Mozart: g-moll szimfónia K. 550

S. Rachmanyinov: II. zongoraverseny

Vezényel: Cser Ádám

 

Hayato Sumino igazi világsztár a zongoraművészek világában. A 2021-es Varsói Nemzetközi Chopin verseny elődöntőse. Korábban a Lyoni Nemzetközi Zongoraversenyen 3., a japán PTNA és az Ázsia Nemzetközi Zongoraversenyeken pedig 1. díjat nyert.

„Cateen” nevű YouTube csatornája egymillió követővel és százmilliós megtekintéssel rendelkezik. Itt a klasszikus repertoár mellett saját műveit és improvizációit is játssza.

Több neves zenekarral lépett fel világszerte. Hazájában a Yomiuri Nippon, a Kansai és a Japán Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Európában a hamburgi és a brassói Nemzeti Filharmonikus Zenekar is szólistájának választotta.

Tanulmányait Jean-Marc Luisada, Katsuko Kaneko és Tomoaki Yoshida kezei alatt végezte.

A Tokiói Egyetemen információs és technológiai tudományokból is diplomázott 2020-ban elnöki kitüntetéssel. 2018-tól a zenei információs áramlás területén végzett kutatást a párizsi Institut de Recherche et Coordination Acoustique/Music (IRCAM) intézményben.

Fellépett többek között Párizsban, Bécsben és Lengyelországban. Japánban 9 koncertes körutat adott 2022 elején, ahol Chopin, Gershwin darabjai mellett saját műveit is játszotta.

2021 óta Steinway művész és a Casio elektronikus zenei nagykövete. Az új generáció klasszikus zenei alakja, aki szenvedélyesen képez hidat a hagyományok ápolása és a progresszív útkeresés között.

***

The semi-finalist in the 18th Chopin Piano Competition in 2021. Won at the Lyon Piano Competition (third prize), the PTNA Piano Competition in Japan (first prize) and the Asian International Chopin Piano Competition (gold medal).

Has also renowned on YouTube in the name of “Cateen”, playing not only classical pieces but his own compositions, arrangements, and improvisations on his YouTube channel which has 1 million subscribers and has reached 100 million views from all over the world.

Has performed with Symphoniker Hamburg, Yomiuri Nippon Symphony Orchestra, Tokyo Philharmonic Orchestra, Japan Philharmonic Orchestra, Kansai Philharmonic Orchestra, National Brasov Philharmonic Orchestra and so on.

Has studied under Jean-Marc Luisada, Katsuko Kaneko, Tomoaki Yoshida.

Graduated graduate school of Information science and technology of Tokyo University in March, 2020 with honours, receiving the President’s Award. Engaged in research of music information processing at Institut de Recherche et Coordination Acoustique/Musique (IRCAM) for half a year from September, 2018.

Had given recitals in Paris, Vienna, Poland and many cities in Japan.

In 2022, had a recital tour in Japan (9 places, around 15000 people), played Chopin, Gershwin and his own composition.

From 2021, being Steinway artist and CASIO Electronic musical instrument ambassador. Gathering attention as a new era of pianist who is passionate on classical music but also keeps challenging for various genres of music.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!