Jegyvásárlás

Program


Gabler Hedda

Gabler Hedda

Henrik Ibsen: Hedda Gabler - A világ ellen felfegyverkezett „új nő” történetét a Kecskeméten évek óta nagy sikerrel rendező Zsótér Sándor állítja színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 2. péntek, 19:00

Hedda Gabler a női Hamletként számon tartott karakter a drámairodalomban. Sokan próbálták már megfejteni ennek a különlegesen összetett nőalaknak a személyiségét, akit Henrik Ibsen teremtett 1890-ben. Az éles eszű, kivételes, a polgári játékszabályokat tudatosan megvető asszony csillogó világot álmodott magának, de hamar rá kellet jönnie, a választott férfi melletti lét nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. A felismerés következményei nemcsak Hedda, de környezetében élők sorsát is befolyásolják.

Ajánlatunk


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Ajánló


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!