Jegyvásárlás

Program


"Hej barátom" Szörényi Levente, Tolcsvay László, Vujicsics együttes Délszláv népzene és Illés dalok
2

"Hej barátom" Szörényi Levente, Tolcsvay László, Vujicsics együttes Délszláv népzene és Illés dalok

Hazánk nemzeti ünnepén rendkívüli programmal fogadjuk a magyar beatzene hőskora és délszláv népzene rajongóit a Budapest Kongresszusi Központban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 23. hétfő, 20:00

Közreműködik:

Eredics Gábor - basszprímtambura, tambura samica, harmonika, ének
Eredics Kálmán - bőgő, tarabuka, tapan
Brczán Miroszláv - csellótambura, brácsatambura, ének
Szendrődi Ferenc - prímtambura, basszprímtambura, brácsatambura
Eredics Áron - prímtambura, basszprímtambura, csellótambura, ének
Borbély Mihály – szaxofon
Vizeli Balázs – hegedű
Szörényi Levente – ének, gitár
Tolcsvay László – ének, gitár
   
Az est mind a hazai beatzene hőskora, mind az akusztikus zene, mind a délszláv népzene rajongóinak hatalmas élményt kínál.
A program igazi szórakozást fog nyújtani mindenki számára, aki szereti az Illés együttest, Tolcsvay Lászlót, Szörényi Leventét, a Vujicsics együttest, és természetesen az igényes zenét.

A koncerten – Szörényi Levente közreműködésével – felcsendülnek az Illés együttes leghíresebb dalai is „A Kugli” vagy a „Sárga rózsa”, vagy az „Amikor én még kissrác voltam”. Az esten természetesen hallható lesz a „Hej, barátom” is.
Tolcsvay László előadásában – más számok mellett – elhangzik a legendás Nemzeti dal is.

Az esten a Vujicsics együttes – a hazai közönség által is jól ismert, és a számára oly kedves – délszláv dallamokat játssza.
A Vujicsics együttes így ír az Illéssel való találkozásáról:
„Vannak rég várt, elkerülhetetlen találkozások. Mi ifjú korunktól ezt éreztük az Illés együttes – nemcsak népzenei, de egyenesen – „szerbes-horvátos” karakterű számai hallatán. Volt, mikor a motivika, a harmonizáció, a hangsor, és volt, amikor a zárlat tette félreismerhetetlenné számunkra, hogy ezek a dallamok, zeneszámok tamburák, harmonikák, hegedűk, frulicák, gajdék után kiáltanak.
Eltelt közel négy évtized, amikor egy, a közelmúltban adódott közös fellépés során derült ki, hogy Szörényi Levente és a Vujicsics kapcsolatának új dimenziói nyílhatnak. Számunkra is várva-várt esemény az együttzenélés, a magyar zenei élet egyik legendás alakjának közreműködésével.”
Külön öröm a hazai könnyűzene kedvelői számára, hogy ezen az esten Szörényi Levente mellett egy másik legendás zenész, Tolcsvay László is színpadra lép.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!