Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások



A Nő, a Sör és a Revolver ­­
Sörtörténeti stand up comedy
a Hírös Gasztroszínház előadásában

Akár haverokkal érkezem, akár a párommal, egy biztos, ezen az estén alámerülünk az élesztők és „habbok“ világába egy lehengerlő és izgalmas előadással egybekötött sörkóstolón.

A helyszín adott, a sörök kiválóak, ízben, illatban egyre testesebbek és egyre sűrűbbé válik tőlük a hely atmoszférája. Színészeink és zenészünk felültetnek minket a vígjáték és a krimi hullámvasútjára, és részeseivé válunk egy Noire nyomozásnak, hogy igazságot szolgáltassunk a nő, a Femme Fatale ügyében. Eközben megismerjük a sör történetét, az elkészítés technológiai kihívásait, bepillantást kapunk a sörirodalomba, végül pedig a Beerodalmi pisztoly is előkerül, hogy igazságot szolgáltasson az örökletes féltékenység és férfiúi büszkeség porondján.

Szereplők:
Bárnai Péter
Konfár Erik
Franczi, a zenész – Szabó Bence

Rendező: Sárosi Gábor

Asztalfoglalás is lehetséges 4 vagy több fő esetén.
Asztalfoglalás regisztráció: regisztracio@gyalikozhaz.hu

Plusz extra! Gyermekfelügyeletet biztosítunk!

Ezen az estén kiegészítő szolgáltatással készülünk. Gondolva a kisgyermekes párokra is, akik szívesen részt vennének gasztroszínházi előadásunkon, azonban gyermekük felügyelete nem megoldott, mi ebben segítséget nyújtunk. Az előadás ideje alatt lehetőséget biztosítunk, hogy hogy amíg anya-apa kikapcsolódik, a csemetét is biztonságban tudhassa.
3-10 éves korosztálynak szakképzett kollégákkal biztosítjuk a gyermekfelügyeletet.

A gyerekeknek is kedveskedünk, limonádé partyval várjuk őket!

Ha szeretnék igénybe venni az előadás alatt a szolgáltatásunkat, kérjük regisztráljon a regisztracio@gyalikozhaz.hu e-mail címen gyermekek létszámának, életkorának és nevének megadásával.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!