Jegyvásárlás

Program


HOGY SZERET A MÁSIK

HOGY SZERET A MÁSIK

Izgalmas stílusgyakorlat három házaspárra, gyanakvásra, megcsalásra, okkal és ok nélkül való féltékenységre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 1. csütörtök, 21:00

HOGY SZERET A MÁSIK

Frank a főnöke Bobnak és Williamnek. Bobnak viszonya van Frank feleségével. William felesége viszont ok nélkül gyanakszik, hogy férje megcsalja. A titkos szerelmesek folyamatosan azt hazudják otthon, hogy William házasságának megmentésén dolgoznak.

Az előadás attól izgalmas és formabontó, hogy a két lakást - a darab két helyszínét - egyszerre, de nem egy időben használják a szereplők. Vagyis megtörténhet, hogy a két lakás beszélgetései - bár összefüggenek, és segítik a történet összerakását - de nem ugyanabban az időben történnek. Izgalmas, ugye?

SZEREPLŐK:
Ötvös András
Grisnik Petra
Pataki Ferenc
Ullmann Mónika
Nagy Dániel Viktor
Edvi Henrietta

Író: Alan Ayckbourn
Fordító: Zöldi Gergely
Díszlet: Ondraschek Péter
Jelmez: Cselényi Nóra
Rendezőasszisztens: Skrabán Judit
Rendező: Göttinger Pál

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!