Jegyvásárlás

Program


Hogyan jussunk túl a múlton? - Felismerés, elengedés, megújulás, Dr. Buda László előadása

Hogyan jussunk túl a múlton? - Felismerés, elengedés, megújulás, Dr. Buda László előadása

A népszerű pszichiáter, Dr. Buda László vadonatúj előadását eddig minden városban vastapssal köszönte meg a közönség.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 6. szerda, 19:00

Dr. Buda László öt évvel ezelőtt, a Mit üzen a tested? című könyvvel robbant be a köztudatba, mely azóta több mint harmincezer példányban kelt el. Az eredeti gondolkodású pszichiáter és pszichoterapeuta izgalmas, hiánypótló munkája a szakma és a laikus olvasók körében is lelkes fogadtatásra talált, és sokan számoltak be arról, hogy hosszú évek óta tartó egészségi problémáik is javulásnak indultak a könyvben bemutatott szomatodráma nevű módszer segítségével, melyet Dr. Buda László fejlesztett ki.

A Pécsi Tudományegyetem korábbi tanszékvezetője most éppen a múltban megélt élmények feldolgozása iránt érdeklődik a legjobban, mert munkája során azt tapasztalta, hogy ha ez nem történik meg megfelelően, akkor a jelenben és a jövőben is hurcolnunk kell a múlt terheit – olykor betegségek, testi tünetek, máskor ismételten visszatérő kudarcok, elakadások formájában.

A fáradtság, a rosszkedv, a szorongás, a depresszió és számos betegség hátterében bűntudatot és neheztelést találunk. A megbocsátás – önmagunknak és másoknak – óriási lépés a lelki szabadság felé. Fél gyógyulás. De csak fél. Akkor válik teljessé, ha eljutunk az elengedésig is. Minden, ami életünk során történt velünk – és már nem történik – arra vár, hogy elengedjük, és helyet csináljunk az újnak. Az iskolában nem tanítják, hogyan is kell ezt csinálni... Pedig nem sok hasznosabb dolog van. Éppen ezért fontos tájékozódnunk, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre, ha ezektől a terhektől szabadulni akarnánk. Dr. Buda László a nehéz témát fantasztikus humorával oldja, hogy az együtt töltött este ne csak hasznos, de igazán élvezetes is legyen.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!