Jegyvásárlás

Program


Hogyan mentsük meg a Földet? - „Hulladékmentes otthon és életmód”

Hogyan mentsük meg a Földet? - „Hulladékmentes otthon és életmód”

Földünkön körülbelül 7,6 milliárd ember él. Mindannyiunk közös érdeke, hogy még sokáig az otthonunk lehessen a bolygó. Mit tehetünk a környezetünkért, ha nem vagyunk szuperhősök? A Messzelátó Egyesület és az Itt és Most Társulat improvizációs színházi előadássorozata erre keresi a választ.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 28. hétfő, 19:00

Földünkön körülbelül 7,6 milliárd ember él. Mindannyiunk közös érdeke, hogy még sokáig az otthonunk lehessen a bolygó. Mit tehetünk a környezetünkért, ha nem vagyunk szuperhősök? A Messzelátó Egyesület és az Itt és Most Társulat improvizációs színházi előadássorozata erre keresi a választ. A színházi előadások fókuszába minden alkalommal egy társadalmi és környezetvédelmi kérdést állítunk, ami kiindulás pontot ad a rögtönzéshez.

Az előadás témája: „Hulladékmentes otthon és életmód”

Már a csapból is az folyik, hogy a sok felesleges csomagolással és a rengeteg egyszer használatos műanyaggal mindössze 50 év alatt sikerült teljesen teleszemetelnünk a földet....és szó szerint. Már a vizeinkben is felfedezhetőek a mikroműanyagok. Egyre többünknek szúrja a szemét a sok hulladék, ami lehet, hogy egyszerűen elkerülhető lenne? De vajon valóban tele van lemondásokkal, sokkal több időbe telik hulladékmentes háztartást vezetni? Hogy kerülhetjük el az eldobható fogkrémes tubust vagy a tésztás zacskót? Ezekre a kérdésekre keressük a választ meghívott vendégeinkkel.

Vendégünk: Kocsis Dóri és Németh Edvárd a Talpalatnyi történetek blog szerzői, hulladékmentesen élő és utazó házaspár.

Grafika: Varga Olivér

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!