Jegyvásárlás

Program


Holdjárat Tompos Kátya koncertje

Holdjárat Tompos Kátya koncertje

A Holdjárat, az a titokzatos erő, mely lelket lélekkel összekapcsol, látha­tatlan segítség, misztikus utazás, egy olyan kaland, melyre mindenki vágyik, melynek a végén felkavaró, vagy épp megnyugtató, összeolvasztó vagy szétválasztó múlhatatlan vagy illékony szerelmek várnak ránk.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 31. péntek, 19:30


Ehhez az újabb utazáshoz Kátya ezúttal is Hrutka Róbertet kérte fel útitársnak. Azonban ezúttal már nem átdolgoztak közösen Kátya számára kedves dalokat, ahogyan tették a Keresztül Európán album esetében. A dalok szövegét szinte minden esetben Tompos Kátya írta. A benső­séges, helyenként elgondolkoztató, helyenként vicces, de mélyen a lelké­ből fakadó történeteket mind mind az élet ihlette. Egy darab valamennyi vers a színésznő lelkéből, ablak a világára.

A Holdjárat koncert műsorában ter­mészetesen  a régi kedvencek is helyet kaptak.

Közreműködnek:

Hrutka Róbert - gitár
Kalmus Felicián - cselló
Fehérvári Attila - basszusgitár
Galambos Zoltán - zongora
Dely Domonkos - vokál
Markó Ádám - dob

Helyszín: Szabadtéri nagyszínpad
Jegyár: 2600Ft

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!