Jegyvásárlás

Program


Honeybeast koncert

Honeybeast koncert

A zene iránti elkötelezett rajongás és a nem csak táncos lábakat megmozgató koncertélmény nyújtásának vágya hozta létre a hattagú szegedi zenekart.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 19:00

Zenekari tagok:
Tarján Zsófia - ének
Bencsik-Kovács Zoltán - gitár
Tatár Árpád - gitár
Lázár Tibor - basszus
Kovács Tamás - dob
Kővágó Zsolt - billentyű

Érzelmes extrémitás, kiszakadó lélek és józan racionalitás, akár egy szál gitáron (vagy ukulelén) is előadható dalok és végsőkig kidolgozott hangszerelés, tábortűz-romantika és nadrágszár-lobogtató basszus, vonósnégyes és kifacsart elektronika, finom irónia, metsző szarkazmus és mély emberi drámák a szövegekben.- ez a Honeybeast. A zene iránti elkötelezett rajongás és a nem csak táncos lábakat megmozgató koncertélmény nyújtásának vágya hozta létre a hattagú szegedi zenekart.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

zenés játék két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!