Jegyvásárlás

Program


„Honnan, hova…”

„Honnan, hova…”

,,Honnan, hova..."
Magyar Táncművészeti Egyetem
Modern tánc vizsgakoncert

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 25. hétfő, 19:00

Az évfolyam néhány évtechnikai alapozást követően vendégalkotókkal, valamint a modern és kortárs tánc hazai és külföldi műhelyeivel töltötte utolsó másfél tanévének túlnyomó részét. E sokrétű tapasztalatoknak is tükröt tart rendhagyó vizsgájuk. Valójában semmi nem zárul le ezzel a vizsgával: nincs „kilépés a nagy életbe”, mert már fél lábbal ott vannak, miközben a tanulási folyamat örök, hiszen a kortárs táncalkotás lényege az útkeresés. Műsoron: külföldi és hazai alkotók idei művei mellett a vizsgázók saját alkotásai, megszólalásai, reflexiói.

Rácz Réka: az Évad legjobb végzős növendéke-díj nyertese

Évfolyamvezetők: dr. Lőrinc Katalin (modern tánc) és Csizmadia Tamás (balett)

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!