Jegyvásárlás

Program


Hontvári

Hontvári

A 20. század nagy komponistáinak műveiből összeállított programját Igor Stravinsky fúvós hangszerekre írott, Debussy emlékének szentelt remekművével indítja a Győri Filharmonikus Zenekar.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 1. péntek, 19:00

A nagy francia zeneszerző életművét ezúttal az 1899-ben befejezett festői remeklés, a Noktürnök első két tétele képviseli: a Felhők és az Ünnepek két ellentétes karakterű zenei világ. Ravel örökszép darabja, a zongoraváltozatban is ismert Pavane egy infánsnő halálára a régmúlt idők melankolikus felidézése, míg Prokofjev 1944-ben keletkezett 5. szimfóniája –szerzője legfontosabb alkotásainak egyike – a háború vérzivatara közben az emberi szellem diadalának emelkedett himnuszát zengi. A Nikisch Artúr-bérletben megrendezett hangverseny dirigense a győri illetőségű, ragyogó pályafutás elé néző fiatal karmester, Hontvári Gábor lesz.

Műsor:

I. Sztravinszkij: Fúvósszimfóniák (1947-es átdolgozás)
C. Debussy: Noktürnök    I. Felhők (Nuages)
                II. Ünnepek (Fêtes)
M. Ravel: Pavane egy infánsnő halálára
Sz. Prokofjev: V. (B-dúr) szimfónia, op. 100

Vezényel: Hontvári Gábor

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre.

Hello, WMN! Élet. Kult. Ember – Élőben a színpadon! Rendhagyó beszélgetős este a WMN alkotóival és meghívott vendégeikkel.

Az est sztárvendége Beck Zoli, a 30Y karizmatikus frontembere, számos Magashegyi dal szövegírója és társ-előadója. Aki már járt a csapat szimfonikus- vagy szeánsz-koncertjein, tudhatja: szédítő álomutazásra, felejthetetlen élményre számíthat!

Ajánló


Korunk egyik legnagyobb karmestere, Sir John Eliot Gardiner a historikus előadásmód területén olyan zeneszerzők specialistája, mint Monteverdi, Bach, Mozart, Beethoven,…

„Egy a párna, egy a részvény, egy lehelet, egy a részvény!” – így tanítja Halmos Aladár a kis Kovács Verát,…

A 90 perces élőkoncert alatt együtt visszarepülhetünk a 80-as évekbe és megannyi elfeledett emléket idézhetünk fel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!