Jegyvásárlás

Program


Hozzád képest (Edu 36) - Tóth Edu önálló estje, vendég: Ács Fruzsina

Hozzád képest (Edu 36) - Tóth Edu önálló estje, vendég: Ács Fruzsina

Tóth Edu önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 29. szombat, 19:00

 

Hol tartok most, 36 évesen? 

Hol tartottam, amikor 27 voltam?

Hol fogok tartani 43 esztendősen?

Az érettségi találkozódon hamar kiderül, hogy albérletben vagy saját magad által vásárolt ingatlanban élsz-e, és hogy amennyiben az utóbbi, van-e rajta hitel, ha van, akkor még mennyi. Azt is hamar megtudjuk, kinek hány gyereke van, a szingli meg a háromnál több utóddal rendelkező egykori osztálytársainkon szörnyülködünk egy sort, majd következhet a licit arról, hogy kinek boldogtalanabb a házassága. (a huszadik érettségi találkozómra párterapeutával és ingatlanbecsűssel fogok érkezni)

Miért mindig azok az anyukák fejtik ki neked a véleményüket a cumizásról a játszótéren, akiknek gyermekeik hat évesen még magukban beszélnek +megeszik a homokot?

Vajon az agyunk melyik területe felelős az önfelmentésért? 

Miért kérdezi meg Rózsika néni a piacon a hasamat simogatva, hogy “mi ez?”. 

Mióta lett ilyen életbevágóan fontos, hogy egy másik személy által vízionált látens testoptimumhoz képest a te aktuális testtömeged ehhez képest egy grammal kevesebb vagy több-e? 

Vagyis hogyan érdemes-e reagálni a “hogylevagyfogyva” vagy a “jujjdemeghíztál” üdvözlésekre?

Amióta megszülettél, hallottál már olyan mondatot bárkitől is, hogy:

“- Azért rúgtak ki, mert nem vagyok elég jó munkaerő.” ?

Vagy olyat, hogy:

“ - Azért szakított velem a barátnőm, mert talált nálam egy jobbat.” ?

Nem is fogsz. Hála a jó égnek!! Amúgyis állandóan marjuk meg marcangoljuk magunkat, mi lenne velünk a mi kis kognitív disszonanciácskánk nélkül??

Hol tart most a fiam 31 hónaposan?

Hol fog tartani 34 hónaposan?

Mit fog gondolni 36 évesen erről az örökös egymás méricskélésről? Bevallja-e az apjának, ha még titokban cumizik?

Felbosszantják, esetleg felőrlik-e ezek a konstans, torz társadalmi elvárások, vagy sikerül-e elérnie, hogy időnként egyet hátralépjen és kacagjon egyet ezen a két satu által szorosan befogott mókuskeréken?

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!