Jegyvásárlás

Program


Időradír: BÍRÓ ESZTER- KisEgér Fesztivál

Időradír: BÍRÓ ESZTER- KisEgér Fesztivál

Idén is különleges fesztiválra várunk mindenkit, hiszen a KisEgér Fesztivál 2019. május 26-tól június 2-ig ismét csodavilággá varázsolja Eger városát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 27. hétfő, 14:00

Bíró Eszter 3. gyerekeknek szóló lemeze ismét tematikusan és játékosan oktat, ezúttal az idő témakörét járja körül. Ezúttal a koncert egy mese köré íródik, ami az Óralakó időmanóról szól. Az énekesnő 6. éve énekel gyerekeknek. Az ÁLLATI ZENÉS ABD-ért 2013-ban Fonoram-díjat, az év énekesnőjeként 2015-ben Érték-díjat kapott.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!