Jegyvásárlás

Program


Ifjú virtuózok és mesterművek - koncert

Ifjú virtuózok és mesterművek - koncert

Dallamszüret három csellón és egy zongorán. Fellépnek: Narihito Mukeda (zongora), valamint Shimizu Yosuke, Hagiwara Riku és Hagiwara Izumi (cselló).

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 23. vasárnap, 16:30

Műsor:
1: N. Paganini: variációk egy Rossini témára - 2: D. Popper: Koncertpolonéz Op. 14. - 3: R. Schumann: Adagio és Allegro. 4: J.B. Barriére: Szonáta két csellóra - 5: L. Boccherini: Esz-dúr csellószonáta - 6: D. Popper: Szvitek két csellóra - 7: D. Popper Requiem Op.66.

Vasárnap délutáni koncertünkön vendégünk három ifjú japán csellóvirtuóz:
Shimizu Yosuke, Hagiwara Riku és Hagiwara Izumi.
Mindhárman Budapesten tanulják a zenész mesterséget.
Yosuke a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola, Riku a Zeneakadémia, Izumi pedig a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola növendéke.
Zongorán közreműködik: Narihito Mukeda zongoraművész.

A Rendezvényteremben friss pogácsával és házi limonádéval várjuk vendégeinket, a koncert előtt vagy után pedig a Napfényes Étterem és Cukrászda további temérdek finomságát kínáljuk.

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!