Jegyvásárlás

Program


Illés Klub Vendég: Rost Andrea és Szörényi Levente

Illés Klub Vendég: Rost Andrea és Szörényi Levente

Kapunyitás: 19:00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 20. péntek, 19:30

Húsz év után újra együtt Rost Andrea és Szörényi Levente – Miskolcon, az Illés klubban.

1998-ban jelent meg Rost Andrea és Szörényi Levente közös, Mindig Veled című duettlemeze. Az album anyaga a főbb Illés, Fonográf és Szörényi színpadi művek dalaiból áll, teljesen áthangszerelve egy elegáns, művészi megszólalásba.
2018. április 20-án a két Kossuth díjas művész a Miskolci Illés Klub meghívását elfogadta, és együtt érkeznek vendégként az Ifi-házba. Az est folyamán lesz közös beszélgetés, illetve dalok is felcsendülnek majd a közös lemezről, a Miskolci ILLÉS EmlékZenekar kíséretében.

Jegyár:

Elővételi jegyár: 1.100 Ft
A rendezvény napján: 1.400 Ft

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!