Jegyvásárlás

Program


Imádok férjhez menni

Imádok férjhez menni

Történetünk főszereplője már régen megállapodott Frederich mellet, aki történetesen a hősi halált halt első férje, William legjobb barátja. És boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Igen ám, de az élet nem mindig hozza a papírformát. Bill ugyanis nem halt meg, sőt, köszöni szépen nagyon is jól van.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 16. hétfő, 19:00

Imádok férjhez menni
Vígjáték két részben

Szereposztás:
Victoria: Fogarassy Bernadett
Bill: Egyházi Géza
Freddie: Csengeri Attila / Várfi Sándor
Mr. Paton: Czető Roland
Mrs. Shuttleworth: Nyertes Zsuzsa / Sáfár Anikó
Montmorency kisasszony: Lengyel Eleonóra
Raham ügyvéd: Bodrogi Attila
Denis: Fritz Éva.

Írta: W. S. Maugham.

Rendező: Márton András.

Történetünk főszereplője már régen megállapodott Frederich mellet, aki történetesen a hősi halált halt első férje, William legjobb barátja. És boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Igen ám, de az élet nem mindig hozza a papírformát. Bill ugyanis nem halt meg, sőt, köszöni szépen nagyon is jól van. Évekkel az eltűnése után pedig haza is érkezik...
Be kell látni mindkét férfi törvényesen Victoria férje. De hogy tegyenek igazságot? A két férfi között megindul a harc. Melyikük válhatna el az asszonytól? Egyáltalán kié lehet az asszony? Hogyan oldják meg ezt a nem mindennapi problémát? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ Nádas Gábor és Szenes Iván W. S. Maugham regénye alapján készített fordulatokban gazdag zenés vígjátékából.
Victoria elveszíti férjét a háborúban, majd özvegyként hozzámegy Bill barátjához, Freddiehez. Itt vége is lehetne a történetnek, ha az exférj nem állítna mégis haza. De ő egy szép napon megérkezik... Humorban nem lesz hiány, az biztos!

A hatvanas években nagy sikerrel mutatták be a színdarabot Bodrogi Gyula, Váradi Hédi, valamint Darvas Iván főszereplésével - majd film is készült ebből Bodrogi Gyulával, Darvas Ivánnal és Voith Ágival.

Az előadás W.S. Maugham örököse engedélyével, az United Agents LLP és a Hofra Kft. közvetítésével jött létre.

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!