Jegyvásárlás

Program


Ismerős Arcok jótékonysági koncert

Ismerős Arcok jótékonysági koncert

Az Ismerős Arcok együttes 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenében. A zenekar kiemelt feladatának tekinti, hogy a zene gyógyító ereje mellett pénzbeli adománnyal is segítsen a hátrányos helyzetű embereken és a rászorultakon. A „Szól a szív...” Alapítvánnyal közösen – a zenekar a teljes jegybevételt az alapítványnak ajánlja fel – adnak jótékonysági koncertet Budapesten, 2021.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 26. csütörtök, 20:00

Jótékonysági Ismerős Arcok koncert a „Szól a szív...” Alapítvány javára

Jótékonysági Duna-parti „randevú” az Ismerős Arcok zenekarral

Az Ismerős Arcok együttes 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenében. A zenekar kiemelt feladatának tekinti, hogy a zene gyógyító ereje mellett pénzbeli adománnyal is segítsen a hátrányos helyzetű embereken és a rászorultakon. A „Szól a szív...” Alapítvánnyal közösen – a zenekar a teljes jegybevételt az alapítványnak ajánlja fel – adnak jótékonysági koncertet Budapesten, 2021. augusztus 26-án 20 órai kezdettel a csodálatos dunai panorámás Vasmacska Teraszon.

Amellett, hogy az Ismerős Arcok folyamatosan igyekszik segíteni a rászorulókon, szaxofonosuk, Tánczos István is „érintett”, hiszen látássérült. A csapat „időtálló” zenéje minden korosztályt megszólít, és ezáltal a családok felkapott zenekarává vált. Az egykoron hangulatos klubokban fellépő együttes napjaink népszerű fellépője lett a hazai rock-, pop-, motoros és gasztrofesztiváloknak, város- és falunapoknak, kiemelt önkormányzati ünnepi rendezvényeknek, valamint hagyományőrző találkozóknak. Az elmúlt 20 évben színpadra léptek már Magyarország szinte valamennyi városában, de sikerrel turnéztak Kanadában, az Egyesült Államokban és Svédországban is.

A „Szól a szív...” Alapítvány célja a vak gyermekek életkörülményeinek javítása; társadalmi beilleszkedésük segítése speciális eszközökkel történő ellátásának biztosítása; nyári táborok szervezése; támogatás a mozgáskoordinációjuk fejlesztéséhez; lovarda, uszoda bérlése; hazai és nemzetközi sportversenyek szervezése, külföldi versenyekre történő eljutás elősegítése;

a kórus támogatása; jótékonysági koncertek, események szervezése; a diákönkormányzat hagyományteremtő munkájának támogatása; kulturális rendezvényekre eljutás finanszírozása.

A jótékonysági koncerten befolyt összeget kültéri mozgásfejlesztő játékok vásárlására és felállítására fordítaná az alapítvány halmozottan sérült (mozgássérült, értelmileg sérült, látássérült) gyermekek számára. Az eszközöket a Vakok Iskolájának udvarán szeretnék felállítani.

Az augusztus 26-i jótékonysági koncerten a zenekar a legismertebb slágerek mellett az év végén megjelenő új lemezéről is számos dalt elő fog adni a nagyon szép dunai panorámával rendelkező Vasmacska Teraszon (Duna-parti Étterem és Fröccskert), kihasználva a szabadtér nyújtotta lehetőségeket, és remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz.

A csapat a jelenkor divatzenei irányzatának egyedi alternatívájaként kínálja azt a – kizárólag az Ismerős Arcokra jellemző, figyelemre méltó és magával ragadó – zenei hangzást és az egyedi tartalommal bíró gondolatokat, amely kiemeli az együttest a kortárs magyar rockzenei miliőből.

A letisztult, kifinomult és precízen kidolgozott dallamvilágot Nyerges Attila értékes gondolatai emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát. Zenéjükben a hagyományos rockzenei hangzás mellett felfedezhetők a blues, a jazz, a pop és a világzene sokszínű stíluselemei. Dalaik témái között a legjellemzőbb gondolatok a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a közösséghez tartozás hangsúlyozása. Dalaik a hat művész lelkének zenei kitárulkozásai.

Lemezeik rendre a MAHASZ eladási listájának élmezőnyébe tartoznak. Az együttes Nyerges Attila énekes-gitáros állami kitüntetéseit, a 2019-es SZER Üzenete-díjat, a 2020-ban kapott Teleki Pál-érdemérmet és a több évtizedes kultúrateremtő tevékenységért adható legnívósabb állami kitüntetést, a Máté Péter-díjat tartja pályafutása legfontosabb mérföldkövének.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!