Jegyvásárlás

Program


Itthon maradok / Joyful

Itthon maradok / Joyful

Balett egy felvonásban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 17. szombat, 19:00

A stand-up és a tánc találkozása ez az este, melynek egyik részében a népszerű humorista, Kovács András Péter alias KAP szórakoztatja a közönséget. A stand-up komikus a másik részben is szerepet kap, hiszen karanténslágerére koreográfia készül, mégpedig a Magyar Nemzeti Balettintézet moderntánctanára, Vetési Adrienn elképzelése alapján. A folytatásban a Magyar Nemzeti Balett első táncosnője, koreográfusa, Sarkissova Karina alkotja meg azt a darabot, amely a gospel, a spirituálék világából merít: a bensőséges, díszítményes kezdet nagy ünneplésbe, napsütéses és dinamikus hálaadó tablókba torkollik. Az Animal Cannibals közreműködésének köszönhetően az amerikai zenekultúra egyik meghatározó műfaja, a rap színesíti az est hangulatát.

Közreműködnek
 
Koreográfus

 

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!