Jegyvásárlás

Program


IZP-estek - Horváth Nóra-Oberfrank Réka: AfterEverAfter; Horváth Nóra-Collective Dope: Beat

IZP-estek - Horváth Nóra-Oberfrank Réka: AfterEverAfter; Horváth Nóra-Collective Dope: Beat

- dupla est -

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 14. kedd, 20:00

AfterEverAfter

Szingli, kapcsolatban van, házas, elvált, szerető, fiatal, idős, tapasztalt, tapasztalatlan. A 21. században, vagy annál régebbi időkben, jó módban, vagy szegénységben. Az érzések, az állapotok közösek, de mégis mindannyian másképpen reagálunk rájuk. Lesz ami stabil, van ami megborul, visszaáll, vagy elmúlik, átalakul.    #orokkonorokke
Ebben az előadásban az alkotók a társkereséshez fűződő saját, illetve környezetükben tapasztalt hatásokat feldolgozva hozták létre e folyamatot, ahol végighaladva egy lelki úton mutatnak fel ismert helyzeteket, érzéseket, képeket melyek a mai párkapcsolati kultúrában aktívan létező elemek. Végigkövethetjük, mit is jelent ma nőnek lenni, mik a tradicionális képeink erről, illetve mai, modern változataikkal is találkozunk. Ezek beleszőve egy absztrakt személyes térbe válnak élővé. A két táncos hol találkozik, hol saját útját járja egymás mellett. Annak ellenére, hogy egyéni folyamatokon mennek keresztül, állapotaik között mégis sok relációt vélhet felfedezni a néző.

Szereposztás/stáb:
Alkotók/előadók: Horváth Nóra, Oberfrank Réka
Zene: Csizmás Andris
Fény: Pete Orsolya
Mentor: Molnár Csaba

------------------------------
Horváth Nóra - Collective Dope:
Beat

 A két előadó a mai társadalmunkra jellemző új kapcsolati formák megfelelőiként különböző tánc-nyelveket használva keres utakat egymás felé, a mozgás formaiságán keresztül mutatva be az útkeresés nehézségeit, abszurditását, és sokszor komikus pillanatait.

 A bemutatott jelenetekben iróniával és humorral reflektálnak saját ritmus-, és jellembeli különbsége-ikre, illetve a világ folyton változó kapcsolati sémáira. Olyan táncformákat mutatnak be mondanivalójuk megjelenítésének eszközéül, melyek alapvetően határozták, illetve határozzák meg egy-egy kor szellemét. Használnak néptánc elemeket, diszkót, technót, hip hopot, twerket illetve egészen kis csoportokat érintő mai táncokat is, mint például a hardcore dance-t. A felsorolásban szereplő, egymástól nagyon különböző tánc és zenei stílusokat Porteleki Áron zeneszerző segítségé-vel fogják össze.

Az előadás 2019-ben elnyerte a Lábán Rudolf-díjat.

Alkotók, előadók: Horváth Nóra, Ivanov Gábor
Zenei összeállítás: Porteleki Áron
Fénytechnika: Pete Orsolya
Mentor: Rózsavölgyi Zsuzsa
Konzultáns: Mészáros Máté
Koncepció: Horváth Nóra

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!