Jegyvásárlás

Program


JaMese koncert - zenés színpadi előadás

JaMese koncert - zenés színpadi előadás

JaMese – egy mozaikszó, mely mindent elmond a zenekarról: Jam – szabadság, kreativitás; mese – történetek, gondolatok átadása; Emese – az énekesnő Molnár Emese személye az, aki mindezt összefogja.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 20. csütörtök, 20:00

Már gyermekkorában magába szívta a mesék, történetek szeretét. Vidéki lányként sokat kellett segíteni a földeken, kertben és ez idő alatt, mint régen a fonóban tanár édesanyja mesélte egyik történetet a másik után. Volt közte nagyapjától megmaradt ritka indiai mesegyűjtemény, operamesék, népmesék vagy egy Fellini film története. Ezek az élmények adják az insprációt a dalaihoz is; örökérvényű, értékálló, ugyanakkor modern történetek ezek, melyben a dallam és szöveg szimbiózisa teremeti meg a JaMese sajátos világát.

2018 tavaszára új anyaggal jelentkezik a zenekar. A Csak a Napba bemutatkozó lemezük után a Bennem a Világ sem szakít a hagyományokkal: az örök dalforma marad de egyre kiforottabb a zenei világ. Az új anyag címadó dalát, Emese Lackfi Jánossal közösen írta. A JaMese dallamra a kortárs költő könnyen kanyarította a szavakat és egy dinamikus, sodró lendületű “üzenetdal” kerekedett belőle. Az albumra felkerül Emese kedvenc kortárs költőnője Szabó T. Anna Zenészdal című költeménye, amely Szabad bennem a levegő címen ismerhet már a koncertrejáró közönség. Illetve egy új grooves, rádióbarát versmegzenésítés is az Örökmúlás, amelyet a Radnóti Színház felkérésére írt Anna.
A lemezanyag nagy részét a saját dalok adják: a Három lány című szerzemény Emese gyerekkorából merítkezik az Eső című hangfestő dal pedig igazi melankoliát csempész a lemezre, amiben jó egy kicsit elmerülni. Az énekesnő tüzesebb, dinamikusabb oldala mutatkozik meg a Tisztítótűz és a Lélekmadár című dalokban.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!