Jegyvásárlás

Program


j(A)zz! / Heinrich von Kalnein & KAHIBA: The Neuroscience of Music (AT)

j(A)zz! / Heinrich von Kalnein & KAHIBA: The Neuroscience of Music (AT)

A KAHIBA-projekt első számú agytrösztje az Ausztriában élő német szaxofonos és fuvolás Heinrich von Kalnein, aki a 2009-ben alapított csapatban 2016 óta Anı Bilgen török zongoristával és Gregor Hilbe svájci dobossal és elektronikai mérnökkel együtt műveli azt a kifinomult zenei ötletekbe ágyazott művészi ragyogást, amivel a KAHIBA zenéjét jellemezhetjük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 15. szerda, 20:00

 Közreműködik:

    Heinrich von Kalnein - szaxofon, fuvola
    Anil Bilgen - zongora, Fender Rhodes
    Gregor Hilbe - dob, loops, samples

„Kalnein a fülbemászó kadenciák mestere, aki a KAHIBA élén garantáltan vegytiszta izgalmat és kristálytiszta hangszereléseket kínál ahhoz, hogy megmerítkezzünk a hangzás kozmoszában”, írta korábban lelkesülten az osztrák Concerto magazin a trió egyik lemezéről, amire Michael Scheiner egyik koncertbeszámolójában emígyen duplázott rá: zenéjük az „ötletek, intenzív hangulatváltások és izgalmas improvizációk tűzijátéka.”

A KAHIBA-projekt első számú agytrösztje az Ausztriában élő német szaxofonos és fuvolás Heinrich von Kalnein, aki a 2009-ben alapított csapatban 2016 óta Anı Bilgen török zongoristával és Gregor Hilbe svájci dobossal és elektronikai mérnökkel együtt műveli azt a kifinomult zenei ötletekbe ágyazott művészi ragyogást, amivel a KAHIBA zenéjét jellemezhetjük. A trió három különböző hátterű és generációjú, önálló, tapasztalt, határozott elképzelésekkel rendelkező és csodálatos technikai felkészültségű zenész találkozása. Zenéjük a jazz, a musica brasileira, a szabad improvizáció, az elektronika és a „folklore imaginaire” virtuóz és egyedi keveréke, melyre a három művész közösen, stiláris korlátoktól mentesen és szemellenző nélkül, szinte játszi könnyedséggel talál rá.

A KAHIBA ötödik albuma, The Neuroscience of Music címmel, 2018 márciusában jelent meg Kalnein saját, Natango Music kiadójánál.



Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!