Jegyvásárlás

Program


Jazzanova Live feat. Paul Randolph / BTF 2018

Jazzanova Live feat. Paul Randolph / BTF 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 15. vasárnap, 20:00

A jazz egyedi megközelítéséről híres berlini formáció, a Jazzanova a ’90-es évek közepén kapcsolódott be az elektronikus tánczene világába. A csapat zenéjét sokféleképpen próbálták meg kategorizálni, volt már nu jazz, chill-out vagy jazz house, melyben meghatározó a latin jazz harmónia- és ritmusvilága. Az utóbbi öt évben az együttes rendszeresen lépett fel Paul Randolph énekessel, százötvennél is több koncertet adtak, s olyan rangos fesztiválok sztárvendégei voltak, mint a Melt!, a Cape Town, a Java vagy a North Sea Jazzfesztivál. Eklektikus zene, melyre mindig van alkalom. 

Az Akvárium Klubbal közös program.

 

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!