Jegyvásárlás

Program


Jazzcsütörtök: Szakcsi Lakatos Béla zongora est
3

Jazzcsütörtök: Szakcsi Lakatos Béla zongora est

A magyar jazzélet elmúlt fél évszázadának nemzetközileg jegyzett sztárja, legendája Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, zeneszerző, Kossuth- és Liszt-díjas előadó, érdemes művész, a nemzet művésze lép fel a Jazzcsütörtökön augusztus 4-én a fertőrákosi barlangszínház Dohnányi termében.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 4. csütörtök, 18:00

Szakcsi Lakatos Béla a jazzben, a klasszikus zenében és a világzenében egyaránt maradandót alkotott. Írt több musicalt és rockoperát is. Modern, kortárs, rögtönzésekben kiemelkedő művész. Lenyűgözően virtuóz, invenciózus játéka számos lemezen hallható. A mainstream jazz, a jazz-rock, a szabad improvizáció és a gipsy jazz irányzatokban is maradandót alkotott. Rendkívüli improvizációs képességével, egyedülálló játéktudásával, muzikalitásával, művészet iránti elkötelezettségével a jazz műfajának egyik legnagyobb hazai egyéniségévé vált, aki a világ számos pontján lépett már fel. Az USA-ban is elismerő tiszteletnek örvend, több szólóalbuma jelent meg ott. Zenészpartnerei között Chick Coreát, Frank Zappát, Bob Mintzert, John Patituccit, Jack DeJohnette-et és Dave Wecklt is megtaláljuk. A hetvenes években a magyar jazz egyik legendás, fúziós, progresszív zenét játszó együttesében, a Rákfogóban Szakcsi Lakatos Béla, Babos Gyula, Kőszegi Imre, Orszáczki Jackie és Ráduly Mihály játszott együtt. Ez a formáció a mai napig tartó hatást gyakorolt az egész műfajra itthon. A zongoraművész mostani fellépése a fertőrákosi Jazzcsütörtök nagy élményét ígéri.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!