Jegyvásárlás

Program


Jef Neve & Teus Nobel - Toots Thielemans 100

Jef Neve & Teus Nobel - Toots Thielemans 100

A Belga jazz legjava egy duóba sűrítve, akik a harmadikra emlékeznek. Jef Neve a jelenleg legsikeresebb belga jazz-művész, zongorista, zeneszerző, Teus Nobel élvonalbeli holland trombitás. 2017 óta zenélnek a Toots Thielemans emlékét idéző duóban, szeretettel tisztelegve közös hősük, a belga jazz atyja előtt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 10. péntek, 19:00

Jef Neve & Teus Nobel - Toots Thielemans 100

A Belga jazz legjava egy duóba sűrítve, akik a harmadikra emlékeznek. Jef Neve a jelenleg legsikeresebb belga jazz-művész, zongorista, zeneszerző, Teus Nobel élvonalbeli holland trombitás. 2017 óta zenélnek a Toots Thielemans emlékét idéző duóban, szeretettel tisztelegve közös hősük, a belga jazz atyja előtt. A filmzenei repertoárból is szemezgető, személyes sztorikkal átszőtt előadás elénk varázsolja Toots géniuszát, aki 2022-ben lett volna száz éves.

A koncert a VEB2023 InterUrbán projekt keretében valósul meg.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!