Jegyvásárlás

Program


Jégkorszak 2. -Az olvadás

Jégkorszak 2. -Az olvadás

KAKAÓMESE GYEREKEKNEK
A vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan minden vasárnap a mese ihlette kézműves foglalkozás – bábkészítés, drámajáték, festés, animálás – várja a gyerekeket az Egyboglya Projekt alkotóival. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 24. vasárnap, 10:00

Jégkorszak 2. – Az olvadás (amerikai animációs film, 91 perc, 2006)

Olvadni kezd a jégtakaró, a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mamut létére oposszumnak képzeli magát, nem beszélve valóban oposszum testvéreiről, a mindig bajkeverő Ropszról és Eddie-ről.

Ajánlatunk


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak velünk szemben?

Ajánló


Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!