Jegyvásárlás

Program


Jó a szamár is (Antoinette dans les Cévennes)

Jó a szamár is (Antoinette dans les Cévennes)

A nyáron Antoinette végre szeretne kicsit elvonulni a világtól a szeretőjével, ám Vladimir a családjával megy hegyi túrára. De Antoinette nem adja fel ilyen könnyen, ő is nekivág a hegyeknek. Szamárháton.

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 8. csütörtök, 18:30

R.: Caroline Vignal | Francia vígjáték, 2020, 97’ | Francia nyelven, magyar felirattal
Sz.: Laure Calamy, Benjamin Lavernhe

Cannes 2020 – versenyprogram

A nyáron Antoinette végre szeretne kicsit elvonulni a világtól a szeretőjével, ám Vladimir a családjával megy hegyi túrára. De Antoinette nem adja fel ilyen könnyen, ő is nekivág a hegyeknek. Szamárháton.

„Egy finom lelkű nő portréja egy váratlan és vicces fordulatokkal teli romantikus vígjátékban – a szívünkbe talál.” – Marie Claire

Antoinette dans les Cévennes
R : Caroline Vignal | Comédie, 2020, 97’ | Pays : France | français, sous-titres hongrois

Avec Laure Calamy, Benjamin Lavernhe


Sélection officielle au festival de Cannes 2020


Des mois qu’Antoinette attend l’été et la promesse d’une semaine en amoureux avec son amant, Vladimir. Mais, au dernier moment, il annule : sa femme a réservé une randonnée en famille dans les Cévennes avec un âne ! Abandonnée, Antoinette décide sur un coup de tête de partir, elle aussi, sur le chemin de Stevenson. À son arrivée, pas de Vladimir, mais un certain Patrick – un âne (personne n'est parfait !) récalcitrant –, qui va l'accompagner dans son singulier périple...


« Portrait de femme sensible et comédie romantique rocambolesque, ce film est un bijou de drôlerie qui touche en plein coeur. » Marie Claire

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!