Jegyvásárlás

Program


Johan Dalene / RISING STARS

Johan Dalene / RISING STARS

Sinding: a-moll szvit (Szvit régi stílusban), op. 10
Tebogo Monnakgotla: új mű (az ECHO felkérésére) - ősbemutató
Janáček: Hegedűszonáta
Ravel: Tzigane

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 19. péntek, 20:00

Johan Dalene

Közreműködik:
Nicola Eimer - zongora

„Az utóbbi évtized egyik legszebb bemutatkozása.” „Különlegesen érzékeny muzsikus.” „Rendkívüli tehetségű szólista.” Ilyen méltatások látnak napvilágot a húszéves svéd-norvég hegedűs, a norrköpingi születésű Johan Dalene teljesítményéről. A máris számos sikert maga mögött tudó ifjú művészt az Európai Hangversenytermek Szervezetének (ECHO) feltörekvő előadókat bemutató sorozata, a Rising Stars Fesztivál második hangversenyén ismerhetjük meg.

Közvetlen muzikalitás és nyíltság, melynek révén az ifjú művész könnyen kapcsolatot teremt partnereivel és a közönséggel - Johan Dalene muzsikusi erényei már sokszor kamatoztak: nemzetközi versenyeken, híres koncerttermekben és jelentős presztízsű fesztiválokon egyaránt. Négyévesen kezdett hegedülni, és hétévesen mutatkozott be a közönség előtt. Számos, fiatal muzsikusokat támogató projekt kiválasztottja, a BBC New Generation Artist programjától a norvég Crescendo programig. Elnyerte a Norvég Szólisták Díját, és első helyezést ért el a 2019-es Carl Nielsen Nemzetközi Versenyen. Munkáját olyan mentorok segítik, mint Janine Jansen, Leif Ove Andsnes és Gidon Kremer. Jelenleg Per Enoksson professzor növendékeként a Stockholmi Királyi Zeneakadémia hallgatója. Exkluzív szerződés köti a legjelentősebb skandináv hanglemezcéghez: a BIS gondozásában 2019-ben megjelent első CD-jén Csajkovszkij és Barber Hegedűversenyét szólaltatja meg. Egy alapítvány jóvoltából egy 1736-ban készült Stradivari hegedűn játszik. A közeljövőben olyan együttesekkel készül fellépni, mint a Lipcsei Gewandhaus Zenekara, a Cseh Filharmonikusok vagy a Konzerthausorchester Berlin, olyan karmesterek vezényletével, mint Sakari Oramo, Franz Welser-Möst, Christoph Eschenbach.

A Rising Stars-programba jelölte: Konserthuset Stockholm.

Az Európai Unió Klasszikus Európa Jövője és Kreatív Európa programjainak támogatásával.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!