Jegyvásárlás

Program


JUHÁSZ GÁBOR QUARTET, GÁSPÁR KÁROLY TRIÓ

JUHÁSZ GÁBOR QUARTET, GÁSPÁR KÁROLY TRIÓ

Gáspár Károly zongorista a hazai jazz élet egyik meghatározó szereplője. Triójával saját kompozíciókat és standard-eket egyaránt műsoron tartanak. Zenéjükre jellemző, hogy friss és előremutató, romantikus és esztetizáló, ugyan akkor tiszteletben tartja a jazz mainstream gyökereit.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 25. péntek, 20:00

A hármasban Gáspár Károly partnerei: Horváth Balázs bőgős és Varga Bendegúz dobos.
2017 februárjában jelent meg a trió albuma, „The Outsider” címmel, a Hunnia Records gondozásában. A korongon nyolc Gáspár kompozíció mellett, egy Horváth Jenő dal, a „Ma este nem gondoltam rád” feldolgozása hallható.
2017-ben a JazzMa.hu Olvasói Szavazólistáján „Az év lemeze” kategóriában I. helyezért ért el az album.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!