Jegyvásárlás

Program


Jutalomjáték

Jutalomjáték

R.: Emmanuel Courcol | Francia dráma, 2020, 106’ | Francia nyelven, magyar felirattal
Sz.: Kad Merad

Cannes 2020 – versenyprogram

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 18. szombat, 19:00

Mit kezdjen magával egy munkanélküli színész? Elmegy például egy börtönbe színházi foglalkozást tartani. Az pedig külön szerencse, ha a fogvatartottaknak érzékük is van a színjátszáshoz.

„Megható és mélyen emberi történet – valós események alapján.” – Le bleu du miroir

 

Un Triomphe
R : Emmanuel Courcol | Comédie dramatique, 2020, 106’
| Pays : France | français, sous-titres hongrois
Avec Kad Merad


Sélection officielle au festival de Cannes 2020

Un acteur en galère accepte pour boucler ses fins de mois d’animer un atelier de théâtre dans une prison. Surpris par le talent de comédien des détenus, il se met en tête de monter avec eux « En attendant Godot » de Samuel Beckett.


« Une formidable aventure humaine. Inspiré d’une histoire vraie. » Le bleu du miroir

 

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!