Jegyvásárlás

Program


k2 Színház: Rinocéroszok

k2 Színház: Rinocéroszok

k2 Színház: Rinocéroszok - avagy a diákcsíny-enciklopédia-
időtartam: 50 perc
korosztály: 13+
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 15. szerda, 19:00


k2 Színház: Rinocéroszok   - avagy a diákcsíny-enciklopédia-

"Sao Paoló-i brazil diákok egy csoportja egy orrszarvút szemelt ki csínytevésük főszereplőjének. Történt ugyanis, hogy 1959-ben a brazil metropoliszban éppen választásokhoz készülődtek az állampolgárok, ám a szavazást a diákok meghekkelték: egy 5 éves, Cacareco névre hallgató patást indítottak.

A tanulók Cacareco nevét nyomtattak a választási ívekre, s bár az állat elsöprő győzelmet aratott, a hatóságok érvénytelenítették a jelöltségét."

Mióta világ a világ, diákcsínyek tömkelege nyűgözi le és borzasztja el az iskolák közösségeit, és a közvéleményt. De mi is a diákcsíny, és mi szükség van rá? A diáknak jogában áll hangot adni véleményének, ugyanakkor kötelessége betartani az iskola szabályait. Akkor a csínytevés a véleménynyilvánítás szabad formája, vagy bűncselekmény? Hol a határ a szellemes kritika és az ízléstelenség között?

Ezeket a kérdéseket fogalmazza újra a k2 Színház legújabb tantermi elődásában, melyben valóban megtörtént diákcsínyek kerülnek feldolgozásra a diákok segítségével.

Játsszák: Borsányi Dániel, Borsi-Balogh Máté m.v., Domokos Zsolt
Produkciós vezető: Erdélyi Adrienn
Rendező: Fábián Péter

Ajánlatunk


5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!