Jegyvásárlás

Program


Kabóca Bábszínház - Miú és Vau

Kabóca Bábszínház - Miú és Vau

Miú és Vau
Timo Parvela meséi nyomán
Rendező: Kolozsi Angéla
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 7. vasárnap, 10:00

Miú macska, Vau pedig kutya. Barátok. A legjobb barátok az egész világon.
A legjobb barátok szinte mindent együtt csinálnak. Biciklivel átkerekeznek a Hold ezüsthídján. Máskor bolhapiacot rendeznek. Előfordul, hogy míg az egyikük énekversenyen indul – addig a másik ugyanezen a versenyen zsűrielnök lesz. A legjobb barátok jó vesztesek – és néha rossz győztesek… A legjobb barátok tudják egymásról, hogy a másik nem tökéletes – de ezt cseppet sem bánják. A legjobb barátokkal lehet a legnagyobbakat veszekedni. A legjobb barátokkal mindent elölről lehet kezdeni.
Timo Parvela legemberibb állattörténeteiből kilenc, egyszerűségében is bonyolult mesét állítottunk bábszínpadra. Az előadást 3 éves kortól ajánljuk – nem csak gyerekeknek.

Timo Parvela meséje alapján írta: Markó Róbert
Tervező: Rumi Zsófia és Sipos Katalin
Zeneszerző: Laun László
Rendező: Kolozsi Angéla Blattner-díjas
Szereplők: Benkő Zsuzsanna, György Zoltán Dávid mv.

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!