Jegyvásárlás

Program


Kakaómese:Micimackó kalandjai

Kakaómese:Micimackó kalandjai

Micimackónak és barátainak három történetét meséli el a rajzfilm. Az elsőben kiderül, hogy Micimackó szereti a mézet. a második egy viharos nap következményeit tárja elénk, az utolsóban az oktondi Tigris megneveléséhez kapunk hasznos tanácsokat.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 11. vasárnap, 10:00

Kakaómese

A vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan, havi egy vasárnap, a mese ihlette kézműves foglalkozás - bábkészítés, drámajáték, festés, animálás - várja a gyerekeket az Egyboglya Alapítvány alkotóival. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!

Micimackó kalandjai (amerikai rajzfilm, 71 perc, 1977)  

Micimackónak és barátainak három történetét meséli el a rajzfilm. Az elsőben kiderül, hogy Micimackó szereti a mézet. a második egy viharos nap következményeit tárja elénk, az utolsóban az oktondi Tigris megneveléséhez kapunk hasznos tanácsokat. 

Ajánlatunk


zenés party két részben

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!