Jegyvásárlás

Program


Kakaóscsiga

Kakaóscsiga

Mesélni mindenki szeret – de mesét hallgatni talán még jobban. A Kakaóscsiga egy felnőtteknek készült „meseest”, mely a Fedél Nélkül hajléktalan szerzőinek a szövegeire épül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 27. szombat, 19:00

Mesélni mindenki szeret – de mesét hallgatni talán még jobban. A Kakaóscsiga egy felnőtteknek készült „meseest”, mely a Fedél Nélkül hajléktalan szerzőinek a szövegeire épül. Egy férfi, nevezzük Énnek, egy hosszú nap után hazaérkezik erdőszéli kunyhójába. Leveszi a kabátját, lemotyózik, és mesélni kezd. Mesél nekünk a szokásairól, a mindennapjairól, beszámol a megfigyeléseiről, az élményeiről. Egyszóval az életéről. Kis kartonbirodalma fokozatosan telik meg emlékekkel, történetekkel, vágyálmokkal, fantáziákkal. A színpadon megelevenedő, humort sem nélkülöző alkotásokon keresztül felfedezhetjük a hajléktalansorsba kényszerült emberek gazdag, szellemes, életigenlő belső világát. Rávilágítanak arra, hogy érdemes figyelni az apró emberi rezdülésekre – függetlenül attól, hogy az embernek van-e fedél a feje fölött vagy sem. 

 

Az előadás 14 éven aluliak számára nem ajánlott.

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!