Jegyvásárlás

Program


Kaktuszvirág
5

Kaktuszvirág

Julian, a fogorvos jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla. És hogy ne kelljen elköteleződnie, családot hazudik magának. Amikor viszont mégis nősülne, Toni hallani sem akar róla, hogy miatta szakadjon szét egy család..

Abe Burrows: KAKTUSZVIRÁG
komédia
Orlai produkció

Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem tudjuk, kinek mit adtunk be? Julian, a fogorvos például jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla. És hogy ne kelljen elköteleződnie, családot hazudik magának. Amikor viszont mégis nősülne, Toni hallani sem akar róla, hogy miatta szakadjon szét egy család. Meg kell tehát győzni őt, hogy a "feleség" boldog, ha megszabadulhat Julian-től. De honnan kerítsen egy nőt, aki hajlandó eljátszani a szerepet?

A komédia zenés változata után most először látható Magyarországon a Broadway-változat, amely alapján a nagy sikerű film készült Walter Matthau, Ingrid Bergman és Goldie Hawn főszereplésével.

Szereplők:
Kovács Patrícia, Ötvös András, Józsa Bettina / Gombó Viola, Hunyadi Máté / Rohonyi Barnabás,
Schruff Milán, Ficzere Béla, Fekete Györgyi, Mész Adrienn

Rendezte: Novák Eszter

A Kaktuszvirágot írta Abe Burrows Pierre Barillet és Jean Pierre Gredy színdarabja alapján.
A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Július 2. péntek, 21.00, esőnap július 4. vasárnap

Ajánló


Műsoron: Bartók Béla, Franck Angelis, Astor Piazzolla művei

A tizenötödik éve tartó sorozat keretében – immár utolsó alkalommal - nyaranta mindig…