Jegyvásárlás

Program


Kalandra fel! - utazás az iparművészeti tárgyak világában - 10 -14 éveseknek - Regisztrációs jegy

Kalandra fel! - utazás az iparművészeti tárgyak világában - 10 -14 éveseknek - Regisztrációs jegy

Engedjük szabadjára fantáziánkat, és induljunk képzeletbeli utazásra a művészet világában. Az álombőröndbe olyan kiállított tárgyak kerülnek, amelyeket magunkkal vinnének a gyerekek a Kérdések-, Vidámság- és a Csoda-országba. A program fejleszti és inspirálja a gyerekek kommunikációs és vizuális készségét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 11:00

A programon való részvétel ingyenes, regisztrációs jegyhez kötött. Egy fő kísérő a Szubjektív c. kiállításra 30% kedvezményre jogosult teljes árú jegy vásárlásra esetén, amelyet személyesen vásárolhat meg a jegypénztárban. A regisztrációs jegyek korlátozott számban érhetőek el. Ezúton kérjük kedves látogatóinkat, hogy vásárláskor vegyék figyelembe a korosztályra vonatkozó besorolást. A programra való belépés a regisztrációs jegy érvényesítésével és diák-/személyi igazolvány felmutatásával lehetséges.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi klasszikussá vált, ami nem is csoda: egyszerre elgondolkodtató, kritikus látlelet a társadalmi álszentségről s az emberi hiszékenységről, ugyanakkor szórakoztató, szellemes, fordulatos, slágerekben gazdag zenés mű is.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül,…

Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!