Jegyvásárlás

Program


Kamarazene: Lugosi Ali, Szüts Apor, Duka Vilmos, Hornyák Balázs

Kamarazene: Lugosi Ali, Szüts Apor, Duka Vilmos, Hornyák Balázs

Lugosi Ali (klarinét), Szüts Apor (zongora), Hornyák Balázs (fuvola), Duka Vilmos (nagybőgő), Mohai Bálint (fagott) és Tabányi Antal (hegedű) csillogtatja meg tehetségét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 28. szombat, 15:00

Klarinét, zongora, fuvola, nagybőgő, fagott, hegedű – néha külön, néha együtt, de mindenképp izgalmasan és frissen! Fellép:

Lugosi Ali klarinétművész a Virtuózok első évadának abszolút győztese.

Szüts Apor zongoraművész, zeneszerző, a Budafoki Dohnányi Zenekar tagja.

Hornyák Balázs fuvolaművész első magyarként elnyerte az Európai Zenei Tanács Ösztöndíját. A Kaposfest fesztiváligazgatója.

Duka Vilmos egy zenészcsalád legifjabb tagja, idén a Tibay Zoltán Országos Gordonversenyen korcsoportjában I. díjat, a legjobb Beethoven zenekari állás előadásáért különdíjat nyert.

Mohai Bálint 12 évesen kezdett fagottozni, a Zeneakadémián kiváló minősítéssel diplomázott, mesteri és posztgraduális végzettségeit Berlinben az UdK Egyetemen szerezte meg kitüntetéssel.

Tabányi Antal hegedűművész többgenerációs zenész család sarja, a Concerto Budapest tagja.

Ajánlatunk


„Már megint karácsony?” Ünnepi koncert - Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Hurrá! Először Debrecenben a Garden of Lights varázslatos fény és multimédia-kiállítása, ahol elmerülhetünk a képzelet és a kreativitás erdejében! Az őszi, téli estéken szeretettel várunk Pinokkió világában a csodálatos ZOO Debrecenben! Gyere el a szeretteiddel és fedezz fel egy mesebeli, varázslatos helyet!

Ajánló


Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze…

Az év egyik fénypontja 2024-ben is a Klasszikus karácsony, melyen a régit az újjal, a hagyományt az innovációval kapcsolja össze…

Hurrá! Végre újra Budapesten a Garden of Lights varázslatos fény és multimédia-kiállítása, ahol elmerülhetünk a képzelet és a kreativitás világában!…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!