Jegyvásárlás

Program


Karácsonyi koncert Fischl Mónikával

Karácsonyi koncert Fischl Mónikával

Tavaly, hagyományteremtő szándékkal mutattuk be „Karácsonyi csillagok” címmel Fischl Mónika koncertjét, ahol a Szentendrén élő díva varázslatos hangulatú estjével igazi ünnepi élménnyel ajándékozta meg a nézőket.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 17. szombat, 19:00

Mónika vérbeli lokálpatriótaként, a város szerelmeseként idén is koncertet ad, mégpedig december 17-én szombaton este 7 órakor, a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban.

Vendége ezúttal Homonnay Zsolt lesz, most is a Sturcz Szmollbend kíséri, de természetesen nincsen karácsony meglepetés nélkül, így garantáljuk, hogy további fellépők is érkeznek. Egyelőre annyit árulhatunk el, hogy mind Mónika barátai, s a hívószó természetesen SZENTENDRE!

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!