Jegyvásárlás

Program


Karácsonyi koncert - Titokkoncert

Karácsonyi koncert - Titokkoncert

Egy jó koncert mindig ajándék. De vajon mit rejt a csomagolás?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 26. hétfő, 19:45

Egy jó koncert mindig ajándék. De vajon mit rejt a csomagolás? A Fesztiválzenekar karácsonyi hangversenye az ünnepek legnagyobb zenei meglepetése, hiszen az ötletekből kifogyhatatlan Fischer Iván évről évre az együttes sokoldalúságát – és olykor a tér adottságait is – maximálisan kihasználva állítja össze az előre meg nem hirdetett programot. Megunhatatlan, hiszen a BFZ kiváló muzsikusai hol zenekari zenészként, hol kamaraművészként, hol szólistaként állnak színpadra a legváltozatosabb műfajokban és stílusokban. Barokk, klasszikus, romantikus és kortárs ugyanúgy megjelenhet ezen az esten, mint jazz, klezmer vagy népzene. A meglepetés ereje, a megszokott minőség öröme és az ünnepi hangulat minden év végén elhozza azt az élményt, amelyet egy kommentelő „legszebb karácsonyi ajándéknak” nevezett.

A PROGRAM CSAK A KONCERT HELYSZÍNÉN DERÜL KI.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!