Jegyvásárlás

Program


Kelet és Nyugat szentje - Szent István öröksége

Kelet és Nyugat szentje - Szent István öröksége

Az Orcád világossága kiállítás kísérőrendezvénye.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 26. csütörtök, 19:30

Kelet és Nyugat szentje - Szent István öröksége

Szent István királyunkat ma már a keleti és a nyugati egyház is szentként tiszteli. Nekünk magyaroknak, valamint a Kárpát-medencében velünk élő más anyanyelvű népeknek egyaránt nagy uralkodója volt, aki a keresztény tanítás terjesztését és a Magyar Királyság fejlődését szolgálta egész életében. A tiszteletére szólnak ezen a hangversenyen a liturgikus tételek és vallásos énekek, amelyek egyrészt az ő személyéről és tetteiről mesélnek, másrészt az általa alapított ország, a történelmi Magyarország későbbi korszakában keletkezett nagyszerű kompozícióikból kerülnek ki. A programban a keleti és a nyugati zenei hagyomány kincsestárából csendülnek fel különböző zenei tételek nagy és szent uralkodónk tiszteletére.

Szervező: Görögkatolikus Metropólia

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!