Jegyvásárlás

Program


Kepes András- A csillagok nyomában

Kepes András- A csillagok nyomában

Műsorában kalandos útjairól, a sztárok becserkészéséről, a színfalak mögötti világról és mindarról mesél, ami a műsorokból kimaradt.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 10. csütörtök, 19:00

Kepes András az első volt, aki a Magyar Televízió képernyőjén a nyolcvanas években sztárinterjúkat készített Cannes-ban, Berlinben, Tokióban, Hollywoodban, New Yorkban és a Nobel-díj átadásokon. Pénz és összeköttetések híján akkoriban ez még sok furfangot követelt.

Mikrofonja előtt megszólaltak világhírű színészek, a filmtörténet jelentős rendezői, filmesei, valamint Nobeldíjas írók – Woody Allen, Gina Lolobrigida, Elia Kazan, Federico Fellini, Garcia Márquez és mások –, de eljutott a Dalai láma udvarába és Amazónia őserdejébe is.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!