Jegyvásárlás

Program


Kerámia workshop

Kerámia workshop

A hagyományok szerint ősszel, amikor egyre rövidebbek a nappalok, az emberek különböző lámpásokat készítettek, hogy elűzzék a sötétséget. A lámpások fénye a szeretet és jóság melegségét fejezi ki.
Ha szeretnéd Te is elűzni a sötétséget, gyere és készíts anyukáddal, barátoddal, gyermekeddel egy különleges, egyedi kerámia lámpást.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 26. szombat, 14:00

Kerámia Műhelyfoglalkozás

A foglalkozást 7 éves kortól ajánljuk!

A hagyományok szerint ősszel, amikor egyre rövidebbek a nappalok, az emberek különböző lámpásokat készítettek, hogy elűzzék a sötétséget. A lámpások fénye a szeretet és jóság melegségét fejezi ki.

Ha szeretnéd Te is elűzni a sötétséget, gyere és készíts anyukáddal, barátoddal, gyermekeddel egy különleges, egyedi kerámia lámpást. A közös alkotásban garantáltan örömödet leled majd!

Vedd figyelembe, hogy a workshop után üres kézzel mész haza, mert az általad készített munka még a műhelyben marad, hogy kiégetésre és mázazásra kerülhessen. Így a lámpásodat kb. két hét múlva viheted haza.

Foglalkozásvezető: Lőrincz Luca keramikus

Részvételi díj: egy felnőtt és egy gyermek részvételét valamint egy lámpás készítését jelenti

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet! A jelentkezéseket október 11-ig várjuk!

A foglalkozás megtartására minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül sor!

További információ, előzetes jelentkezés: Acsai Rita, rita.acsai@hirosagora.hu, 20/4212-589

Ajánlatunk


zenés játék két részben

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!